Συστατικά : Φύλλο (αλεύρι σίτου σκληρό, ηλιέλαιο, ζάχαρη, αλάτι, νερό).
Γέμιση (σπανάκι, πράσο, κρεμμύδι, τυρί).
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΣΟΓΙΑ, ΣΗΣΑΜΙ & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Διαδικασία Ψησίματος: Το προϊόν ψήνεται ΧΩΡΙΣ να αποψυχθεί στους 175-180 C για 45-60 λεπτά περίπου, ανάλογα με τον φούρνο. Στα πρώτα 15′ χαράσσεται στα σημεία που είναι ήδη κομμένη για να ψηθεί και το εσωτερικό της.
Παρασκευάζεται στην Ελλάδα